Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De UFC is voor de tiende keer in de hoofdstad van Engeland. Dit keer staat de Octagon centraal bij UFC Fight Night 127 oftewel UFC London: Werdum vs Volkov. EPIC MMA is aanwezig bij dit evenement en geeft je up-to-date resultaten, live interviews van de atleten na hun partijen en meer. Blijf refreshen en blijf op de hoogte. Volg ons ook op Twitter: EPIC MMA.

 

Tom Duquesnoy vs. Terrion Ware

Duquesnoy knalt een keiharde lowkick eruit en raakt goed. Hij volgt het op met een mooie combinatie. Ware moet nog in de partij komen maar zijn tegenstander geeft hem geen tijd om dat te doen. Duquesnoy beweegt vloeiend waardoor hij onvoorspelbaar blijft.

Ware blijft geduldig en wacht op zijn kans terwijl Duquesnoy blijft hameren met zijn lowkicks. Ware reageert met een stoot naar het lichaam. Duquesnoy raakt een trap naar het hoofd maar doet geen echte schade ermee. Ware deelt ook een trap uit naar het hoofd maar deze wordt geblokt. Het momentum lijkt te keren wanneer Ware, Duquesnoy naar de grond werkt. Jammer genoeg voor Ware luidt de bel voor het einde van de eerste ronde.

Duquesnoy begint in de tweede ronde direct weer met een lowkick. Hoewel Duquesnoy er meer dan 15 heeft uitgedeeld in de partij, lijkt Ware er nog geen last van te krijgen. Ware blijft de druk opvoeren en dwingt zijn tegenstander in zijn achteruit. Duquesnoy reageert daar goed op, countert met combinaties en (voor de verassing) lowkicks. Na een slagenwisseling wordt Duquesnoy op zijn toque geraakt. Hij krijgt vijf minuten om te herstellen maar gebruikt daar maar één van.

Na de korte onderbreking hebben beide atleten tijd gehad om wat te herstellen. Duquesnoy probeert Ware naar de grond te krijgen maar die steekt daar een stokje voor. Hij eindigt in de guard van Duquesnoy en mept er op los tot de ronde eindigt.

De lowkicks van Duquesnoy lijken hun tol te eisen. Toch blijft Ware vooruit lopen. Hij sleept wel iets met zijn linkerbeen maar loopt gewoon door. Beide heren weten hun doel te raken. De stoten naar het lichaam van Ware lijken ervoor te zorgen dat Duquesnoy toch wat langzamerd wordt.

Duquesnoy ziet dat zijn lowkicks niet voldoende schade aanrichten om de partij te beëindigen. Ware scoort in de laatste 30 seconde nog een takdown. Met nog vijftien secondes op de klok proberen beide heren de partij nog naar zich toe te trekken. De bel gaat en de jury moet in actie komen.

Resultaat: Duquesnoy wint van Terrion Ware via jurybesluit (29-28, 29-28, 30-27).

Kijk hier voor alle uitslagen en interviews van UFC Fight Night 127:
http://epicmma.nl/2018/03/ufc-fight-night-127-werdum-vs-volkov-uitslagen/

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Doing what i like, hope you like what i do!

  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 208 Holm vs. De Randamie Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Germaine ‘The Iron Lady’ de ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Jimi Manuwa zal voor eigen publiek de Octagon instappen voor een rematch met Jan ...

Fight Announcements Recap Week 19 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Zoals elke week ...

(Video) Hollywood-persoonlijkheden en topatleten mede-eigenaar UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Iedereen heeft wel gehoord dat ...