Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De UFC is voor de tiende keer in de hoofdstad van Engeland. Dit keer staat de Octagon centraal bij UFC Fight Night 127 oftewel UFC London: Werdum vs Volkov. EPIC MMA is aanwezig bij dit evenement en geeft je up-to-date resultaten, live interviews van de atleten na hun partijen en meer. Blijf refreshen en blijf op de hoogte. Volg ons ook op Twitter: EPIC MMA.

 

Fabrício Werdum vs. Alexander Volkov

Werdum scoort binnen enkele seconden de takedown nadat hij een vliegende trap probeert te scoren.. Hier is de Braziliaan natuurlijk het gevaarlijkst. Hij valt aan met goede stoten vanuit de guard. Volkov verdedigt maar ligt met zijn rug tegen de Octagon. Werdum probeert zijn positie te verbeteren naar de half guard maar wordt tegengehouden door zijn tegenstander.

Volkov ontsnapt en de partij hervat zich op de benen. Werdum lijkt vermoeid met nog één minuut en vier ronden te gaan. Opnieuw krijgt Werdum, Volkov naar de grond. Dit keer met een single takedown. De bel luidt met Werdum in een gunstige positie. De atleten staan op en keren naar hun hoek. Volkov nog vol energie, Werdum hijgt. Zijn ground and pound heeft veel energie gekost.

De tweede ronde begint met een glimlach op het gezicht van beide strijders. Volkov is wat zelfverzekerder dan in de eerste ronde en barst nog van de energie. Hij vangt een trap van Werdum en trapt op zijn beurt het standbeen van zijn tegenstander. Werdum krijgt Volkov opnieuw naar de grond. Nu is hij wat minder actief met zijn stoten. Met 20 seconden op de klok zet Werdum nog een kimura aan. Hij trekt extra hard met nog tien seconden op de klok, maar het mocht niet baten.

Werdum begint de derde ronde opnieuw met een flying kick poging. Hij krijgt Volkov weer op de grond nadat hij een flinke klap ontvangt. Hier weet hij geen schade aan te richten. Volkov staat met niet al teveel moeite op en de partij gaat staand verder. Werdum heeft een ernstige zwelling aan de rechter kant van zijn gezicht.

Hij trekt Volkov van de grond en weet zijn rug te pakken. Toch ontsnapt Volkov opnieuw uit het grondspel van Werdum. Het einde van de ronde nadert en Werdum probeert nog een hoge trap. Deze wordt gevangen en opnieuw wordt zijn standbeen onderuit getrapt.

Werdum trekt Volkov opnieuw naar de grond. Volkov eindigt in de guard van Werdum en raakt hem twee keer goed. Hij staat op en gaat voor de finish. Werdum probeert nog alles te geven maar Volkov weet met een opstoot de voormalige kampioen naar de grond te krijgen. Hij maakt het af met de laatste stoot en de lichten gaan uit bij Werdum.

Resultaat: Alexander Volkov wint van Fabrício Werdum via KO in de vierde ronde (1:38)

 

Kijk hier voor alle uitslagen en interviews van UFC Fight Night 127:
http://epicmma.nl/2018/03/ufc-fight-night-127-werdum-vs-volkov-uitslagen/

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Doing what i like, hope you like what i do!

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Night Vancouver Free Fight: Carlos Condit vs Rory MacDonald

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Voor deze “Free Fight” gaan ...

Dana White: “Tyron Woodley is een beetje een drama queen”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Sporting News  Tyron Woodley ...

(Video) UFC Portland Free Fight: Francisco Rivera vs John Lineker

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. John ”Hands of Stone” Lineker ...