Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De UFC is voor de tiende keer in de hoofdstad van Engeland. Dit keer staat de Octagon centraal bij UFC Fight Night 127 oftewel UFC London: Werdum vs Volkov. EPIC MMA is aanwezig bij dit evenement en geeft je up-to-date resultaten, live interviews van de atleten na hun partijen en meer. Blijf refreshen en blijf op de hoogte. Volg ons ook op Twitter: EPIC MMA.

 

Jimi Manuwa vs. Jan Błachowicz 2

Manuwa wint het vroege gevecht voor territorium in de Octagon en zet druk. Alles wat hij gooit doet hij met volle kracht. Błachowicz blijft geduldig en ontwijkt zijn aanvallen. Bij elke aanval van Manuwa voel je de kracht door je beeldscherm heen. Maar elke keer dat hij een aanval mist is hij kwetsbaar. Błachowicz ziet het en laat Manuwa boeten.

Błachowicz krijgt zijn Engelse tegenstander neer met een keiharde opstoot maar Manuwa herstelt zich. Wel met een flinke bloedneus. Met nog tien secondes op de klok gooien ze alles in de strijd. Błachowicz lijkt wat vermoeid maar is nog helder.  Manuwa ook, maar wel door het uitrusten tussen de rondes in.

De tweede ronde begint wat voorzichtiger voor Manuwa. Hij heeft de kracht van Błachowicz gevoelt maar deelt op zijn beurt ook wat bommen uit. Błachowicz heeft succes met zijn opstoot en daar concentreert hij zich ook op.

Hij krijgt Manuwa tegen de Octagon waar de lichtzwaargewichten even de clinch aangaan. Na geraakt te worden door een linker hoek duwt Błachowicz, Manuwa heel verstandig tegen de kooi. De vermoeidheid van Błachowicz eist steeds meer zijn tol waardoor hij een trap naar het hoofd moet incasseren. Hij dwingt Manuwa tegen de kooi en wacht tot de bel van het einde van de ronde.

Manuwa landt een harde linkerhoek maar zijn incasseert hem. Błachowicz lijkt het ritme van Manuwa door te krijgen. Hij straft hem constant af met goed getimede counters. Błachowicz blijft punten scoren met zijn jab, terwijl Manuwa al zijn zinnen heeft gezet op de mokerslag.  Met nog 25 seconden op de klok brengt Błachowicz, Manuwa naar de grond. De partij eindigt op de grond. Nu heeft de jury de zware taak om hun oordeel te geven.

Resultaat: Jan Błachowicz wint van Jimi Manuwa via jurybesluit ( 29-28,29-28, 30-27)

Kijk hier voor alle uitslagen en interviews van UFC Fight Night 127:
http://epicmma.nl/2018/03/ufc-fight-night-127-werdum-vs-volkov-uitslagen/

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Doing what i like, hope you like what i do!

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Gegard Mousasi: ”McGregor bedreigde me met een mes.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Gegard ‘The Dreamcatcher’ Mousasi heeft ...

Beneil Dariush

Beneil Dariush: “Ik kan Barboza finishen of knockout slaan.”

Beneil Dariush vecht vannacht op Braziliaanse bodem tegen lokale held Edson Barboza. De twee ...

Gegard Mousasi

Gegard Mousasi: “Ik versla Chris Weidman en dan op naar de volgende tegenstander”

Gegard Mousasi loopt over van het zelfvertrouwen, net als tegenstander Chris Weidman. Een titanenstrijd ...

Ronda Rousey aan de slag met nieuwe kracht en voeding trainer

Na lange tijd stilte rondom Ronda Rousey springt haar naam weer op de radar. ...