Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De UFC is voor de tiende keer in de hoofdstad van Engeland. Dit keer staat de Octagon centraal bij UFC Fight Night 127 oftewel UFC London: Werdum vs Volkov. EPIC MMA is aanwezig bij dit evenement en geeft je up-to-date resultaten, live interviews van de atleten na hun partijen en meer. Blijf refreshen en blijf op de hoogte. Volg ons ook op Twitter: EPIC MMA.

 

Leon Edwards vs. Peter Sobotta

Sobotta opent de partij met een lowkick en probeert positie te winnen in de Octagon. Edwards reageert en slaat Sobotta naar de grond. Eenmaal op de grond weet Sobotta de arm te pakken van Edwards en dreigt met een armklem. Edwards ontsnapt en komt uit in de guard van Sobotta.

Edwards probeert niet zijn positie te versterken. Hij verdedigt vooral de submission pogingen van Sobotta. Na een tijd op de grond besluit Edwards op te staan en gaan ze verder op de benen. Beide atleten gooien jabs over en weer. Sobotta vindt vaker zijn doel. Veel actie in de eerste ronde.

De tweede ronde begint met een keiharde trap naar het klokkenspel van Sobotta. Hij herstelt en de partij gaat weer verder. Edwards scoort een takedown en landt in de half guard. Sobotta brengt Edwards weer in de guard en weet via een dreiging van een kimura de rug van zijn tegenstander te pakken.

Met minder dan een minuut op de klok staan de vechters weer. De partij voelt alsof er een finish op de loer is maar dan zal hij moeten vallen in de derde ronde.

In de laatste ronde gaat Sobotta voor een takedown maar wordt gestopt. Edwards ontwijkt een jab en vuurt een opstoot af. Sobotta lijkt niet onder de indruk en reageert met een takedown. Edwards staat snel weer op maar heeft Sobotta nog steeds op zijn rug. Hij draait zich om en krijgt op zijn beurt Sobotta naar de grond. Hij stapt over naar de half guard waar hij aanvalt met ellebogen. Sobotta draait zijn rug naar Edwards toe. Hier krijgt hij wat pittige stoten te verduren. De scheids stopt de partij met slechts enkele secondes op de klok.

Resultaat: Leon Edwards wint van Peter Sobotta via TKO in de derde ronde (4:59)

Kijk hier voor alle uitslagen en interviews van UFC Fight Night 127:
http://epicmma.nl/2018/03/ufc-fight-night-127-werdum-vs-volkov-uitslagen/

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Doing what i like, hope you like what i do!

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Wanderlei Silva in onderhandeling met Bellator MMA en Rizin FF.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Nevada Athletic Commission heeft ...

Anthony Pettis

Anthony Pettis: “Mijn eerste keuze was Jim Miller.”

Anthony Pettis verscheen maandag op The MMA Hour en deed even zijn woord over ...

Tyron Woodley

Tyron Woodley: “Ik ga nu echt moeilijk doen.”

Tyron Woodley heeft na zijn gewonnen gevecht tegen Stephen Thompson opnieuw te maken met ...