About

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Er is een grote kans dat je op onze website gekomen bent via UFC Nederland en misschien heb je ons logo of een artikel van ons wel eens voorbij zien komen. Maar wat is nou EPIC MMA? En wie zijn die gasten? Laten wij het daar maar even over hebben!

Het verleden
In 2013 zijn wij begonnen als fans met UFC Nederland. Ons doel was om de UFC uitgezonden te krijgen op de Nederlandse televisie. Na het bezoeken van meerdere Europese UFC evenementen, het bijwonen van verschillende meetings en groeien tot de grootste UFC community van Nederland was het eindelijk zover. Op 15 maart was het eerste UFC evenement op FOX Sports NL een feit!

UFC Nederland
Ondertussen bleven wij groeien, draaide UFC Nederland bijna 24/7 en werd het tijd om het wat groter aan te pakken. “Waarom niet los van de grootste MMA organisatie, ook andere organisaties meenemen?”

Het heden
Als echte MMA fan weet je dat de UFC op FOX komt en dat Bellator MMA vanaf één oktober 2015 te zien is bij Spike. Wij gaan ons best doen om verslag te doen van alle grote MMA organisaties, maar vooral van die op de Nederlandse televisie uitgezonden worden.

Nederlands talent
Ook Nederlandse vechters in andere organisaties zetten wij graag in de schijnwerpers. Het gaat ons niet alleen om de “headliners”, maar ook om het ontdekken van nieuw talent.

Wij willen de “pound for pound” beste MMA website worden van Nederland, help jij ons mee?

Volg EPIC MMA op Facebook, Twitter, Instagram en Youtube voor de beste MMA updates!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.